De Heilige Verschijningen van JEZUS en  MARIA

*******

16 juli 2006 –O.L.V van de Berg Karmel

 

 

JNSR :  Heer, wilJe tot mij spreken voor uw kinderen ?  Heer, wees gezegend voor al Uw kinderen  die ui liefhebben.

 

JEZUS :                                 Mijn kind. Ik antwoord je . De De dignen verlopen in de tijd

*******                                 zoals de bladeren die doe de wind worden voortgestuwd en watt

niks tot stilstand brengt.  Ik open Mijn Hart voor jou : u moet zich voorbereiden om  deze eindtijd te beleven zoals een scene die zich voor u afspeelt., niet altijd  aangenaam  en kalm.

En, soms zijn jullie de acteurs.  Het tafereel dat u binnenkort zal zien, zal op de scène van de hele wereld gespeeld worden , en door iedereen.

Verwittigd als jullie waren sinds jaren, door de O.L.Vrouw Maria en door de  Heiligen en de gezegende zielen in de Hemel, hebben jullie er geen rekening willen mee  houden en u bekeren.  Nu komen, de Boodschappers van de Goddelijke Genade,geïnspireerd of geleid , om jullie opnieuw te zeggen  dat het laat wordt en dat men zijn leven  moet veranderen en God volgen.  Men zegt u wat nog moet worden doorgemaakt en men  geeft u bijna het uur van de  algemene Grote Verwoesting en jullie houden er geen rekenschap mee. !

Het is nochtans voldoende om er aan te beginnen om beter, perfect en ‘edelmoedig te willen worden , God leidt u op Zijn weg van tederheid  en Liefde waar iedereen  deze prachtige metamorfose zal ontvangen.  Volg Mij. Kom en volg Mij !Eerst moet u uw arrogante hoogmoed bestrijden die een versperring is tegen uw ontwaken voor de Liefde.  Ontvang het Geschenk van God dat Ik u geef in uw waar berouw : Mijn Vergiffenis ! Ik ben in het Sakrament van de verzoening. Mijn arme kinderen, jullie kunnen niet begrijpen dat Kruis dat opgericht staat op de Wereld  de Bemiddelaar is van Mijn Universele oproep die in het diepst van alle harten zou weerklank hebben gekregen vanaf de JA  voor de oprichting door Mijn Heilige Kerk.  Mijn Kruis heeft de macht om al de harten tot  het Mijne te laten naderen, dat in het centrum van Mijn Heilig Kruis  met het beminnelijk en  onbevlekt hart van Mijn Zeer Heilige Moedeer.  Hoe zeggen aan dat Volk dat Mijn  Redding weigert, dat het laat wordt, en dat , zonder Mijn Kruis opgericht in de Liefde van mijn Heilige Kerk, de tijd veel te vlug verloopt.  En jullie weigering houdt de Heilige Belofte van Mijn Heilige Genade die u wil vergeven tegen...   Hoe u doen begrijpen dat de tragischemachteloosheid  van God  het resultaat is van jullie  slecht beheerde Vrijheid !

Indien, van de kleinste tot de grootste van deze Aarde, begrepen werd welke de  tragedie van deze wereld is, dan zou ogenblikkelijk begrepen worden dat alles komt door het

lijden van God t.o.v. de ontkenning van de mens die niet wil aanvaarden dat hij moet gehoorzamen aan de Heilige Wetten en geboden van God die liefde is ,  geboren uit Hem  zelf : Ik ben de Liefde.

 

Het is uit Liefde en uitsluitend uit Zuivere Liefde dat Ik u gevraagd heb om « het mogelijk » te doen om uw gebrek aan Liefde de herstellen : eenGlorierijk Kruis van 738 meter hoog. Gekomen tot die graad van weigering , tot deze vrijwillige ongehoorzaamheid in oppositie tegen Mijn Heilig Woord, heeft de mens een  contactbreuk met zijn  God teweeg gebracht en ziet zich verworpen door zijn eigen wil, zoals Adam, uit het zicht van zijn God en Meester.

            Zoals een machiene die geen stroom meer krijgt stopt met werken, wordt de mens zonder God een ontwrichte ledepop En zoals een panne van de motor, worden de bewegingen van zijn intelligentie, zijn reflexen verminderd en soms verlamd. Heel het leven van de planeet is  aan het verlammen .  De monetaire  activiteit  zal weldra aan het wankelen gaan , de markt zal volgen en de  commerciële groei  zal in een impasse geraken.

            Men zal schrik krijgen om te negociëren  «  Tot wat is het goed « zullen sommige landen zeggen , «  wij hebben geen hoop meer ... « 

De oorlogen verwoesten wat de mens recht heeft laten staan.  Door menselijke slordigheid , stort alles ineen.  De hongersnood zal niks goed maken, want de hulp uit de rijke landen laat altijd op zich wachten en die, van de ene dag op de andere, kunnen net zoals woestijnen worden.  Tracht uw goed leven te delen met hun leed, zoniet zal de keuze zichzelf opdringen en het gebrek zal uw deel worden.

           Geen enkele muur , geen enkele ziekte,geen enkel leger, kan de honger, de de ziekte en de schaamte een stop toe roepen. Gij wilt niet delen  door  ter plaatse de arme landen te helpen, gij zult de invasie in massa ondervinden en  gij zult het kanon horen.

Het spirituele leven is de drijfkracht van uw lichaam. Uw leven is in God die uw Schepper is. Ik zeg «  Ik ben het Leven » , want, voorwaar, gij kunt niks meer doen, uit  uzelf, als u Mij laat verdwijnen uit uw leven.  Maar de Liefde kan alleen maar liefde zijn. Volg Mij ; Ik ben uw Weg. Ik wens u te redden.

Zoals alle verschijningen van Mijn Heilige Moeder, vandaag nog  door u Mijn ontstuimige liefde in herinnering te brengen die Tederheid wordt om zich met de Hare te  verenigen, is de verschijning van Christus te Dozulé een smeekbede om u te bekeren, te  gehoorzamen aan de Goddelijke wetten , lief te hebben en te vergeven.

Een Moeder, overlopend van Liefde, die uit de Hemel nederdaalt om u te redden, kan niet worden verworpen.  Onze verschijningen zullen weldra herkend worden om de Vijand te beschamen die al de kleine menselijke wilskrachten verlamt, door ze blind te maken voor het gebed en het geloof.

Luister naar de grote Boodschappen van die heilige oorden, profeten van het Woord van JEZUS EN MARIA, Woorden van God.

Op de Aarde, open de  poorten van de Hemel.  Zij die de Christus gehoord en gezien heeft en Hem heeft aangeraakt te Dozulé,  zij die de Heilige Maagd gehoord en gezien hebben kunnen niet liegen.

JEZUS en MARIA zeggen tot  u : «  Wij hebben tot de Wereld gesproken door hen » De Hemel kan niet liegen. Luister naar hen !

 

JEZUS  en MARIA van de Berg Karmel

 

 

 

 

JNSR : Ik die dit schrijf, het is in San Damiano dat de Heilige Maagd Maria mij naar Haar

 Zoon heeft geleid te Dozulé. Daarna, werd ik gegunstigd met dit groot visioen op de berg van

 Dosulé :

-         Ik heb JEZUS gezien voor Zijn Kruis.

-         Nadien heeft MARIA de plaats van Haar zoon ingenomen voor het Kruis.

-         Links van Maria, zag ik het hemels Jeruzalen neerdalen, helemaal wit.

o       God heeft mij getoond dat daar een Poort van de Hemel was.